Rúnamágia –és Varázsszöveg írás tanfolyam

Rúnamágia tanfolyam

Előképzettséghez nem kötött.

A tanfolyamon résztvevők gyakorlatban megismerkednek a rúnák jelentésével, működésével, használatukkal, szabályokkal, a rúnák és a színek alkalmazásával.

Többek között megtanulják a rúnaírást és olvasást, az egyszerű, összevont és összetett rúnasorok készítését, több cél összekapcsolását, a rúnákkal való gyógyítást és olyan speciális rúnatechnikákat, amelyekkel nagymértékben felerősíthetnek minden hatást.

Ezek az egyedülállóan hatékony technikák egy olyan évszázadokig őrzött titkos tudást képviselnek, melyeknek nincs közismert, írásos anyaguk.

Bármit is szeretnénk elérni, a rúnák mindenben segítenek anélkül, hogy ez különösebb időráfordítást és gyakorlást igényelne. Beépíthetők a mindennapi életbe, használhatjuk őket gyors, azonnali változások eléréséhez vagy hosszú távú, nagyobb célok megvalósításához, saját magunk vagy mások megsegítéséhez. Bármilyen mágikus szertartást, módszert megerősíthetünk a rúnák erejével, de önállóan is használhatók mágikus célra. A rúnáknak annyiféle felhasználási változata, kombinációja lehetséges, annyiféle területen, hogy itt csak az ember kreativitása szabhat határt.

A rúnamágia tanfolyamon a tanulók nem a rúnák mitológiai értelmezésével ismerkednek meg, hanem a mindennapi, gyors, hatékony használatával.

Rúnamágia tanfolyam indul: 2024. Február 29. csütörtök

A tanfolyam ideje: 6 előadás, kb. 8 óra/alkalom, havonta egy csütörtöki nap

A tanfolyamot tartja:
Siriso Mágus,  Rendvezető Főpap

A tanfolyamot elvégzők a Rend oklevelét kapják.

https://atlantisztemplomarend.hu/rolunk/