Gyakorlati Mágia és Boszorkány Technikák tanfolyam

Alapszintű tanfolyam

Indul: 2024. Április 28-án vasárnap Budapesten

A mágia tanfolyamon résztvevők a mindennapi életben is azonnal használható, és működő gyakorlati technikákat sajátítanak el, melyek által képessé válnak irányítani, akaratuk szerint befolyásolni a történéseket, bármilyen cél elérése érdekében.

Elmélet és gyakorlat a teljesség igénye nélkül: Bevezetés a mágia alapjaiba, a mágiával kapcsolatos félreértések tisztázása – Koncentrációs, meditációs gyakorlatok – Mágikus védelmek alkalmazása – Energiák irányítása, érzékelése, összpontosítása – Tárgyak programozása – Boszorkány Technikák – Szerelmi kötés-oldás, szerelmi bevonzás – Siker és pénzmágia – Megkötések – kötélmágiák – Fizikai egészség javítása, helyreállítása – Rontás levétele – Viaszbaba használata különféle technikákban – Helyiség energetikai megtisztítása – Figyelemfelkeltése és elhárítása – Rosszakarók blokkolása – Varázspálca készítés és beavatás – Beavatás a tanfolyam végén –Valamint még nagyon sok technika és magyarázat a folyamatok, az energiák és a mágia megértéséhez, működéséhez.

A tanfolyam ideje: 6 hónap; havonta 1 alkalommal, egész napos előadás. A tanfolyamokat elvégzők a Rend hivatalos oklevelét kapják.

A tanfolyam díja: 19.000 Ft/alkalom (online is)

Jelentkezés: atr.vezetoseg@gmail.com címen

vagy

Jelentkezés