A Mágus Útja

A tanfolyam tartalma röviden

Ez a tanfolyam a Mágusról szól, arról, hogy mi az, ami megkülönbözteti őt másoktól, hogyan látja a látható és láthatatlan világot, mi az, ami Mágussá teszi más emberekkel szemben. Ha Mágusok akarunk lenni, akkor túl kell lépni a mindennapi látásmódon, meg kell tanulnunk Mágusként élni, gondolkodni és szemlélni a világot.
Amíg nem azt látjuk, ami van, hanem a saját elképzeléseinket látjuk viszont, azt, ahogyan gondolkodunk a világról, addig csak önmagunk gondolatainak tükörképét fogjuk folyamatosan viszont látni.
Hogyan irányítja a tudatunkat az értelem és az érzelem, miért látunk mindent a saját előre gyártott gondolatainkon, ránk rakódott szűrőkön, ítéleteinken keresztül, és hogyan tudjuk ezt a látásmódot megváltoztatni?
Mi a valóság? Mi a tudatosság? Melyek az önképünk és a Mágus útjának csapdái, buktatói? Mi a valódi Én? Mi a létezés értelme? Ezekre keressük a választ elméleti és gyakorlati példákon, önismereti feladatokon keresztül, különleges meditációk segítségével.
Többek közt sok ezer évet utazunk vissza az időben, hogy látogatást tegyünk Atlantiszon, majd egy speciális beavatáson is részt vehetünk.