Mágia alaptanfolyam

Te is szeretnéd tudni, hogy hogyan érik el a céljaikat a valódi Boszorkányok és Mágusok?

Téged is érdekel, hogy vajon milyen titokzatos erők lehetnek az általuk használt eszközök mögött? Szeretnéd megtanulni ezek használatát és a saját előnyödre fordítani a hatásukat? Olyan tudást szeretnél kapni, aminek segítségével azt is elérheted, amit eddig lehetetlennek tartottál? Eddig úgy gondoltad, hogy csak akkor működnek a technikák, ha különböző beavatási rítusokon veszel részt?

Nem vagy egyedül! Sok embert foglalkoztatnak ezek a kérdések, de kevesen merik kideríteni, mi is az igazság, mi bújik meg a háttérben. Légy bátor! Ha bármelyik is megfordult már a fejedben, jó úton haladsz! Az összefüggések megértése sokkal egyszerűbb, mint hinnéd! Legyél nyitott! A tanfolyamon megkaphatod a válaszokat.

“A mágia valójában erőt jelent. A képzelet önmagát megvalósító varázserejét.” (Szepes Mária)


Misztikumoktól mentes VALÓDI MÁGIA oktatás!

Sorsfordító Varázslatok

Szertartásmágia alapszintű tanfolyam

 


Mit tanulsz a tanfolyamon?

Nézzük nagy vonalakban, miről lesz szó, hiszen ez a lényeg:

 • bevezetés a mágia alapjaiba, a mágiával kapcsolatos félreértések és hiedelmek tisztázása
 • koncentrációs gyakorlatok, meditációk, melyek elengedhetetlen feltételei a figyelmed és energiád uralásának, irányításának, tulajdonképpen ez az alapja a vonzás törvényének is
 • mágikus védelmek alkalmazása saját magad és mások érdekében
 • energiák irányítása, érzékelése, összpontosítása, mely által felismerheted van-e rajtad vagy máson rontás, átok
 • szerelmi kötés-és oldás, bevonzás, hiszen az életünk egyik legfontosabb része a jó párkapcsolat,
 • siker és pénzmágia, mely segít a jólét megteremtésében
 • kötélmágiák, amiről a nagymamáink biztosan tudnának mesélni
 • gyógyítások a testi-szellemi-lelki egészség elérése, megőrzése érdekében
 • rontások levétele, rosszakarók blokkolása, így megszabadulhatsz életed hátráltató tényezőitől és ebben segíthetsz a környezetednek is
 • helyiségek energetikai tisztítása, hogy az otthonod, vagy akár munkahelyed is rendben legyen, így ha például saját üzlethelyiséged van, akár több vásárlót is bevonzhatsz,
 • nem utolsó sorban megismerkedhetsz a viaszbaba használatával, mely nagyon sok embernek foglalkoztatja a fantáziáját
 • valamint még rengeteg apróbb és nagyobb technika, magyarázatok a folyamatok és a mágia megértéséhez és tényleges működéséhez, működtetéséhez
 index
1

Milyen előnyökre teszel szert, ha végigcsinálod?

 • Átlátod, hogyan működik a körülöttünk lévő világ. Olyan dolgokat is megtapasztalsz, amiről valószínűleg eddig nem is tudtál.
 • Felfedezed, hogy mi mindenre vagy képes. Garantáltan sok sikerélményben lesz részed.
 • Fejlődik a koncentrációs képességed, ami a munkában, otthon és a tanulás során is jól jön.
 • Könnyebben, gyorsabban elérheted a céljaidat. Mélyreható változásokat, előrelépéseket érhetsz el.
 • Legyőzheted az akadályaid és megoldhatod a problémáid. Bármilyen életterületen elakadnál, tudsz rajta változtatni.
 • Számodra a legkedvezőbben alakíthatod a pénzügyeidet, kiváló párkapcsolati életed lehet és harmonikus lesz az egészségi állapotod is. Stabil lábakra helyezheted életed, mivel Te határozod meg, hogy milyen irányba menjen.
 • Belépsz azok körébe, akik az Univerzum ősi tudását használják saját céljaik megvalósítása érdekében.


JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA


Miért minket válassz?

Minden alapvető tudnivalót részletesen elmagyarázunk, nem titokzatoskodunk. Tisztázzuk a félreértéseket és a tévhiteket. Nem kötelezünk arra, hogy mindent vakon higgy el nekünk, csak arra kérünk, próbáld ki, amit tanultál és vond le a saját következtetéseid. Olyan technikákat is tanítunk, amivel máshol nem találkozhatsz. További tanfolyamokkal biztosítjuk számodra a spirituális, lelki fejlődésed előrehaladását. Az Atlantisz Temploma Rend egy olyan egyedülálló szervezet, ahol hagyományokra épülő közösséget is teremtünk.


Mitől vagyunk egyedülállóak?

Mint minden tanfolyamunk összeállításánál, itt is figyeltünk arra, hogy a témához kapcsolódó összes területet lefedjük. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlásra, mert e nélkül nem tudnád beépíteni a módszereket az életedbe. Részévé válhatsz egy folyamatosan fejlődő csapatnak, ahol megbecsülésre talál az előrehaladásod.

Ahogy haladsz előre, úgy érted meg egyre jobban, hogyan függ össze a gondolkodásmódod, a tudatos életmód, a vonzás törvénye és a mágia útja.

JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA


Foglald le a helyed

Élj azzal a lehetőséggel, hogy találkozhatsz velünk a tanfolyam előtt!

Mennyibe kerül?

A tanfolyam 4 alkalomból áll, minden hónapban egy hétvégi napot vesz igénybe 10.00. – 18.00.
Költsége 15.000 forint/alkalom, melyből az első rész kifizetésével tudjuk garantálni, hogy meglesz a széked. Gondolj csak bele! A teljes tanfolyam költsége nem kerül annyiba, mintha igénybe vennéd valakinek a szolgáltatását.
A tanfolyam létszáma korlátozott, így ne késlekedj, sajátítsd el ezt az értékes tudást!

Helyszín: Budapest, XIV. kerület (pontos helyszínt jelentkezés után küldünk)

Várható kezdés: 2019. február 23. szombat- 10:00-18:00, Még csatlakozhatsz a 2. alkalomhoz, ami december 2-án lesz. További információ jelentkezés után.

Az alaptanfolyam 4 alkalma egymásra épül, amint tudod írd be a dátumokat naptáradba, hogy ne hiányozz egyik alkalomról sem, oda már ne tervezz más programot.

Töltsd ki az alábbi űrlapot, én cserébe egy e-mailt küldök neked.

A Jelentkezéshez add meg adataidat!


Mit kaphatsz még a tanfolyam mellé?

Az iskolánkban tanulóknak lehetőséget biztosítunk további fejlődésre. Mindenki részt vehet olyan külön képzéseken, rendezvényeken, melyeket nem hirdetünk meg a nyilvánosságnak.

Félévente ünnepség keretében elismerjük diákjainkat. Ha elértél egy-egy szintet, a Rend különböző kitűzőit adjuk jutalmul.

Része lehetsz egy nagyszerű csapatnak, akik számára további programokat, közös kikapcsolódásokat szervezünk, pl. minden évben elmegyünk együtt 3-4 napra táborozni. Itt is figyelünk arra, hogy a szórakozás mellett érdekes és tanulságos előadásokat és meditációkat nyújtsunk a tanítványoknak.


GYIK

k: Én még sosem voltam semmilyen spirituális tanfolyamon, de érdekelnek az okkult technikák. Ez nem hátrány?
v: Nem, sőt! Ez előny, mert nincsenek még mélyre ivódott tévhiteid, amiket nehéz lebontani. Tiszta lappal indulhatsz, és így lehet, hogy könnyebben fogod elsajátítani a tananyagot.

k: Azt hallottam, hogy a szerelmi kötést sosem lehet feloldani és súlyos következményei lehetnek. Igaz ez?
v: Ez egy szuper kérdés! Az oktatás egyik fontos része, tehát, ha érdekel részletesen a magyarázat, itt a helyed nálunk. Most csak annyit írhatunk, hogy nem szerepelne a tananyagban az oldás rész, ha nem lenne kivitelezhető.

k: Nekem azt mondták, hogy a mágia nagyon veszélyes, akkor Ti miért oktatjátok?
v: Ahogy egy szikével egy orvos megmentheti a betegét, úgy ugyanazzal a szikével más ki is olthat egy életet. A technikák egyáltalán nem veszélyesek, de tény, hogy ártani is lehet velük. Azonban, ha nem mutatnánk meg a negatív oldalakat is, honnan tudnád, hogy épp valaki ilyen módszerrel akar neked ártani és meg kellene védeni magad ellene. Fontos az is, hogy másnak is segíthetsz, így ha egy szeretted bajba kerül, meg tudod állapítani, hogy pontosan milyen segítségre van szüksége.

k: Én vidéken lakom, miért nincs online tanfolyamotok?
v: Ahhoz, hogy tökéletesen el tudd sajátítani a technikákat és módszereket, gyakorolnod kell olyan dolgokat is, amiket otthon a számítógép előtt nem tudsz megtenni. Páros és kis csoportos feladatok is vannak. Számunkra nagyon fontos, hogy tényleges tudást adjunk, és tudjunk azonnal válaszolni a felmerülő kérdéseidre is.

k: Én már voltam mágia tanfolyamokon. Mivel lehet ez több?
v: Ha a jelentkezési űrlapon bejelölöd, hogy szeretnél velünk a tanfolyam előtt személyesen találkozni, akkor  részletekbe menően kiderül. Ahogy olvashattad fentebb, mi nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatokra és mélységeiben rávilágítunk az összefüggésekre. Nem titkolózunk és elmagyarázzuk, mi, hogyan, miért működik. Ennek köszönhetően nem csak az általánosan tanított módszereket tudod megcsinálni, a céloknak, problémáknak megfelelően sajátokat is képes leszel összeállítani.

JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA

Comments are closed.