Gyakorlati Mágia és Boszorkány Technikák alaptanfolyam

..azoknak, akiket vonz a mágia és a misztika..

Biztosan Te is hallottál már a vonzás törvényéről, olvastál róla könyvet, láttál filmeket, de a saját életedben még nem tudod magabiztosan alkalmazni a technikákat. Az is lehet, hogy kipróbáltad, de úgy érzed semmi hatásuk. Ennek több oka is lehet: ezek a könyvek, filmek nem mondják el valójában HOGYAN működik a vonzás törvénye, mire készülj és hogyan. Akadémiánkon olyan tudást kaphatsz, aminek segítségével azt is elérheted, amit eddig lehetetlennek tartottál és végre megérted a Teremtés törvényeit, működését.

Rengetegen mondják jelentkezéskor, hogy nem értik a lényeget, nincs meg a biztos alap, ami segítene nekik elérni céljaikat, pedig már sok helyen tanultak, nem egy könyvet olvastak. Az összefüggések megértése pedig sokkal egyszerűbb, mint hinnéd. A tanfolyamon megkaphatod a válaszokat, mi olyan ősi és működő tudást és technikákat adunk át, melyet máshol nem tanulhatsz.

“A mágia valójában erőt jelent. A képzelet önmagát megvalósító varázserejét.” (Szepes Mária)

Misztikumoktól mentes VALÓDI MÁGIA oktatás!

Gyakorlati Mágia alaptanfolyam

Amit a tanfolyamon tanulsz

 • bevezetés a mágia alapjaiba, a mágiával kapcsolatos félreértések és hiedelmek tisztázása
 • koncentrációs gyakorlatok, meditációk, melyek elengedhetetlen feltételei a figyelmed és energiád
 • uralásának, irányításának, tulajdonképpen ez az alapja a vonzás törvényének is
 • mágikus védelmek használata akár mások segítésére is
 • energiák irányítása, érzékelése, összpontosítása, mely által felismerheted van-e rajtad vagy máson rontás, átok
 • szerelmi kötés-és oldás, bevonzás, hiszen az életünk egyik legfontosabb része a jó párkapcsolat,
 • siker és pénzmágia, mely segít a jólét megteremtésében
 • kötélmágiák, amiről a nagymamáink biztosan tudnának mesélni
 • technikák a testi-szellemi-lelki egészség elérése, megőrzése érdekében
 • rontások levétele, rosszakarók blokkolása, így megszabadulhatsz életed hátráltató tényezőitől és ebben segíthetsz a környezetednek is
 • helyiségek energetikai tisztítása, hogy az otthonod, vagy akár munkahelyed is rendben legyen, így ha például saját üzlethelyiséged van, akár több vásárlót is bevonzhatsz,
 • viaszbaba használata,  működése
 • valamint még rengeteg apróbb és nagyobb technika, magyarázatok a folyamatok és a mágia megértéséhez és tényleges működéséhez, működtetéséhez

Siriso mágus

Amit a tanfolyamon elsajátíthatsz

 • Átlátod, hogyan működik a körülöttünk lévő világ. Olyan dolgokat is megtapasztalsz, amiről valószínűleg eddig nem is tudtál.
 • Felfedezed, hogy mi mindenre vagy képes. Garantáltan sok sikerélményben lesz részed.
 • Fejlődik a koncentrációs képességed, ami a munkában, otthon és a tanulás során is jól jön.
 • Könnyebben, gyorsabban elérheted a céljaidat. Mélyreható változásokat, előrelépéseket érhetsz el.
 • Legyőzheted az akadályaid és megoldhatod a problémáid. Bármilyen életterületen elakadnál, tudsz rajta változtatni.
 • Számodra a legkedvezőbben alakíthatod a pénzügyeidet, kiváló párkapcsolati életed lehet és harmonikus lesz az egészségi állapotod is. Stabil lábakra helyezheted életed, mivel Te határozod meg, hogy milyen irányba menjen.
 • Belépsz azok körébe, akik az Univerzum ősi tudását használják saját céljaik megvalósítása érdekében.

Amiért érdemes minket választani

Minden alapvető tudnivalót részletesen elmagyarázunk, nem titokzatoskodunk. Tisztázzuk a félreértéseket és a tévhiteket. Nem kötelezünk arra, hogy mindent vakon higgy el nekünk, csak arra kérünk, próbáld ki, amit tanultál és vond le a saját következtetéseid. Olyan technikákat is tanítunk, amivel máshol nem találkozhatsz. További tanfolyamokkal biztosítjuk számodra a spirituális, lelki fejlődésed előrehaladását. Az Atlantisz Temploma Rend egy olyan egyedülálló szervezet, ahol hagyományokra épülő közösséget is teremtünk.

Sok évtizede kezdett tanítani Siriso, többféleképpen találkozhattál már a Mágia tanfolyamával, mint Szertartásmágia tanfolyam vagy Sorsfordító Varázslatok tanfolyam. A tanulóink visszajelzése alapján egyre jobb-és jobb lett a tanfolyam és immáron úgy lett kialakítva, átírva, hogy az a mai modern ember számára is könnyen elsajátítható, érthető legyen. Az Új Gyakorlati Mágia és Boszorkány Technikák tanfolyam emiatt már nem csak 4 vagy 5 alkalom, hanem 6. Több technika fért így bele, amit az emberek tapasztalataink során igényeltek. Így lett ez egy olyan egyedülálló tanfolyam, amelyben sok más technika, szertartás helyet kapott és, amiket máshol biztosan nem tanulhatsz. Siriso ezeket nem könyvekből másolta ki, hanem saját maga állította össze. Célunk az is, hogy idővel Te is összeállíthasd saját technikáid, szertartásaid úgy, ahogyan arra szükséged van vagy esetleg a hozzád fordulónak megfelelhet ügyfélként. Tanításra nem jogosít a tanfolyam elvégzése, de ügyfeleknek vagy akár családtagjaidnak, barátaidnak segíthetsz a tanult technikákkal.

Iskolánk tanfolyamai fokozatosan és mindent átfogóan vannak felépítve, így vezetik be tanulóinkat a spiritualitás magasabb szféráiba.

Mint minden tanfolyamunk összeállításánál, itt is figyeltünk arra, hogy a témához kapcsolódó összes területet lefedjük. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlásra, mert e nélkül nem tudnád beépíteni a módszereket az életedbe. Részévé válhatsz egy folyamatosan fejlődő csapatnak, ahol megbecsülésre talál az előrehaladásod.

Ahogy haladsz előre, úgy érted meg egyre jobban, hogyan függ össze a gondolkodásmódod, a tudatos életmód, a vonzás törvénye és a mágia útja.

Foglald le a helyed

Élj azzal a lehetőséggel, hogy találkozhatsz velünk a tanfolyam előtt!

A képzés díja

A tanfolyam 6 alkalomból áll, minden hónapban egy hétvégi napot vesz igénybe 10.15. – 18.00. Online is végezhető – kérj információt jelentkezéskor
Díja: 19.000 forint/alkalom, melyből az első alkalom kifizetésével tudod foglalni a helyed, akár utalással is.

A tanfolyam Online is elérhető lesz. A neved mellé írd, hogy online, ha ez a lehetőség érdekel.

Helyszín: Budapest, XIV. kerület (pontos helyszínt jelentkezés után küldünk)

Kezdés: 2024. Április 28. vasárnap

Az alaptanfolyam 6 alkalma egymásra épül.

2. alkalom: Május 26. vasárnap

3. alkalom: Június 23. vasárnap

4. alkalom: Július 28. vasárnap

5. alkalom: Augusztus 25. vasárnap

6. alkalom: Szeptember 29. vasárnap

Töltsd ki az alábbi űrlapot és küldjük az e-mailt a további tudnivalókról.

Ha gyorsabb tempóban haladnál Intenzív tanfolyamunkat ajánljuk, amely azt jelenti, hogy kéthetente keddenként találkozunk, a 6 hónap helyett 3 hónap alatt végezheted el tanfolyamunkat. Részletek az alábbi linken:

https://atlantisztemplomarend.hu/gyakorlati-magia-es-boszorkany-technikak-intenziv-tanfolyam/