Szertartásmágia

Alapszintű tanfolyam

Indul: 2019. február 23-án, Budapesten

A mágia tanfolyamon résztvevők a mindennapi életben is azonnal használható, és működő gyakorlati technikákat sajátítanak el, melyek által képessé válnak irányítani, akaratuk szerint befolyásolni a történéseket, bármilyen cél elérése érdekében.

Elmélet és gyakorlat a teljesség igénye nélkül: Bevezetés a mágia alapjaiba, a mágiával kapcsolatos félreértések tisztázása – Koncentrációs, meditációs gyakorlatok – Mágikus védelmek alkalmazása – Energiák irányítása, érzékelése, összpontosítása – Tárgyak programozása – Szerelmi kötés-oldás, szerelmi bevonzás – Siker és pénzmágia – Megkötések – kötélmágiák – Gyógyítás – Rontás levétele – Viaszbaba használata különféle technikákban – Helyiség energetikai megtisztítása – Figyelemfelkeltése és elhárítása – Rosszakarók blokkolása – Valamint még nagyon sok technika és magyarázat a folyamatok, az energiák és a mágia megértéséhez, működéséhez.

A tanfolyam ideje: 4 hónap; havonta 1 alkalommal, egész napos előadás. A tanfolyamokat elvégzők a Rend hivatalos oklevelét kapják.

A tanfolyam díja: 15.000 Ft/alkalom

Jelentkezés: atr.vezetoseg@gmail.com címen

vagy


Haladószintű tanfolyam

Előfeltétele a Szertartásmágia alapszint elvégzése.

Speciális szertartások és technikák szinte minden, az életben előforduló probléma 248241_464946426933876_1394631868_nmegoldására. Magas szintű tudást és beavatkozási lehetőséget adó képzés, többségében máshol nem tanulható módszerekkel. A tanfolyam tartalma csak az Alapszintet elvégzők számára kerül ismertetésre.

Elmélet és gyakorlat a teljesség igénye nélkül: – Mások döntésének befolyásolása – Varázspálca használata – Szenteltvíz készítése – Segítő entitások teremtése – Vudu védelem – Leghatékonyabb rontáslevétel szertartások – Párkapcsolat harmonizálás – Generációs átok felismerése és megszüntetése – Egyiptomi sikermágia – És még nagyon sok más, hatékony technika…

A tanfolyam ideje: 5 hónap; havonta 1 alkalommal, egész napos előadás.

A tanfolyamokat elvégzők a Rend hivatalos oklevelét kapják.

 

Comments are closed.