Szertartásmágia

Alapszintű tanfolyam

Indul: 2021.június 5-én, szombaton Budapesten

A mágia tanfolyamon résztvevők a mindennapi életben is azonnal használható, és működő gyakorlati technikákat sajátítanak el, melyek által képessé válnak irányítani, akaratuk szerint befolyásolni a történéseket, bármilyen cél elérése érdekében.

Elmélet és gyakorlat a teljesség igénye nélkül: Bevezetés a mágia alapjaiba, a mágiával kapcsolatos félreértések tisztázása – Koncentrációs, meditációs gyakorlatok – Mágikus védelmek alkalmazása – Energiák irányítása, érzékelése, összpontosítása – Tárgyak programozása – Szerelmi kötés-oldás, szerelmi bevonzás – Siker és pénzmágia – Megkötések – kötélmágiák – Gyógyítás – Rontás levétele – Viaszbaba használata különféle technikákban – Helyiség energetikai megtisztítása – Figyelemfelkeltése és elhárítása – Rosszakarók blokkolása – Valamint még nagyon sok technika és magyarázat a folyamatok, az energiák és a mágia megértéséhez, működéséhez.

A tanfolyam ideje: 4 hónap; havonta 1 alkalommal, egész napos előadás. A tanfolyamokat elvégzők a Rend hivatalos oklevelét kapják.

A tanfolyam díja: 16.000 Ft/alkalom (online is)

Jelentkezés: atr.vezetoseg@gmail.com címen

vagy

Jelentkezés